Harjoittelu

Seuramme harjoituksiin pääsee mukaan milloin tahansa. Voit aloittaa säännöllisen harjoittelun seurassamme yksin tai kaverin kanssa. Vaihtoehtoisesti voit järjestää isommalle ryhmälle räätälöidyn kurssin seuramme toimesta.

Minkälaista harjoittelu on?

Harjoittelemme Daitoryu aikijujutsua säännöllisesti ympäri vuoden. Harjoituksissa panostetaan jokaisen harrastajan kehittymiseen ja henkilökohtaiseen opettamiseen. Seurassamme on matala hierarkia ja käytetyt vyöarvot ovat ainoastaan valkoinen, ruskea ja musta.

Harjoitukset kestävät 1½-tuntia kerrallaan ja sisältävät aina lämmittelyn, venyttelyn, tekniikkaharjoittelun ja soveltavan harjoitteluosion jujutsun eri osa-alueisiin liittyen. Turvallisuus on aina etusijalla kaikissa harjoituksissamme.

Kenelle harjoittelu sopii?

Mikäli olet vähintään 16-vuotias, omaat aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ja haluat aloittaa monipuolisen lajin harrastamisen, voi seuramme tarjota sinulle oikeanlaisen harjoitteluympäristön.

Me puolestamme toivomme sinulta sitoutumista ja positiivista asennetta harjoitteluun.

Edistyminen lajissa vaatii säännöllistä harjoittelua, mutta antaa myös hienoja onnistumisen kokemuksia.

Miten pääsee mukaan?

Pääset mukaan harjoittelemaan täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Me olemme sinuun tämän jälkeen yhteydessä. Mukaan harjoituksiin pääsee milloin tahansa tai erikseen järjestettävien alkeiskurssien myötä.
Intensiivikursseja ryhmille!

Haluatko järjestää kaveriporukalle itsepuolustuskurssin?

Onko työpaikallasi kiinnostusta tutustua kamppailulajeihin?

Järjestämme ryhmille ja yhteisöille räätälöitävissä olevia yhden tai useamman opetuskerran kursseja jujutsuun / itsepuolustukseen liittyen.

Tarjoamme valmiin harjoitteluohjelman, kouluttajat sekä harjoitustilan.

Lue lisää kursseista »